http://irincom.loxblog.com/post/869
http://irincom.loxblog.com/post/869
«« قسمت اول »»
_______________________________________________
«« قسمت دوم »»
_______________________________________________
«« قسمت سوم »»
دانلود از سرور آپلودبوی
دانلود پشت صحنه
_______________________________________________
«« قسمت چهارم »»
دانلود قسمت ۴ / لینک کمکی / لینک سوم
_______________________________________________
«« قسمت پنجم »»
_______________________________________________
«« قسمت ششم »»
_______________________________________________
«« قسمت هفتم »»
دانلود قسمت هفتم با لینک مستقیم از سرور سایت
_______________________________________________
«« قسمت هشتم »»
کیفیت خوب : UploadBaz Rioupload UploadBoy
_______________________________________________
«« قسمت نهم »»
کیفیت عالی : Uploadboy Rioupload Hexupload
_______________________________________________
«« قسمت دهم »»
لینک های دانلود کیفیت عالی :
uploadboy rodfile hexupload uploadbaz
لینک های دانلود حجم پایین :
uploadboy rodfile Hexupload uploadbaz
_______________________________________________
لینک دانلود قسمت ۱۱
دانلود قسمت یازدهم سریال جدید و زیبای شاهگوش با کیفیت عالی DVDRip
با لینک مستقیم و فرمت MKV به همراه پشت صحنه
نسخه کم حجم MP4 اضافه شد
کارگردان: داوود میر باقری | ژانر: طنز اجتماعی
سال تولید: 1392 | مدت زمان: 60 دقیقه
فرمت: MKV + MP4 | حجم: 203 + 488 مگابایت
خلاصه داستان:
با معرفی مظنون جدید توسط امیرعلی به کلانتری ملت همه چیز به هم می ریزد، این مظنون به قدری نفوذ اجتماعی و سیاسی دارد که نمی توان او را به کلانتری کشاند و از او بازجویی کرد. از سویی دیگر دکتر زوزنی متوجه می شود شوهرش جلیل ساسانپور در بازداشتگاه کلانتری ملت مواد مصرف کرده و خفته با چالش جدیدی در رابطه با پرسنل خودش مواجه می شود…
بازیگران:
فرهاد اصلانی، مرجانه گلچین، احمد مهرانفر، شهرام حقیقت دوست، طناز طباطبایی، حامد میرباقری، هادی کاظمی، محسنتنابنده، اکبر عبدی، سیروس گرجستانی، رسول نجفیان و...
Download Serial Shahgoosh
دانلود رایگان نسخه با کیفیت عالی با فرمت MKV
RioUpload | TrainBit | Uploadboy
| دانلود پشت صحنه با حجم 82 مگابایت |
…
…
دانلود رایگان نسخه کم حجم با فرمت MP4
RioUpload | TrainBit | Uploadboy
راهنمای دانلود:
پس از ورود به لینک دانلود، روی دکمه Free Download کلیک کرده و سپس دکمه Create Download Link را بزنید تا لینک مستقیم برای شما آماده گردد.
…
مطالب پیشنهادی:
ساعت 20:20:20
هشت و بیست دقیقه و بیست ثانیه شب
تعطیلات رسمی و مناسبت های مهم ایران در سال 1393 هجری خورشیدی (شمسی)
لحظه تحویل سال 1393 هجری خورشیدی در ساعت 20/20/20 به وقت ایران و ساعت 16/50/20 عصر به وقت ساعت جهانی ( UTC /GMT ) روز پنج شنبه 29 اسفندماه 1392 مطابق با 18 جمادی الاول 1435 و 20 مارس 2014
سال 1393 هجری خورشیدی برابر است با :
سالهای14093 اهورایی -7036 میترایی آریایی -6764/65 آشوری -5774/75 عبری - 3752 زرتشتی - 2573هخامنشی (شاهنشاهی) - 2014/15میلادی -1435/36 هجری قمری
تعطیلات رسمی سال 1393 هجری خورشیدی
جمعه ۱/۱/۱۳۹3عید نوروز-شنبه ۲/۱/۱۳۹3عید نوروز-یکشنبه ۳/۱/۱۳۹3 عید نوروز-دوشنبه ۴/۱/۱۳۹3 عید نوروز-سه شنبه ۱۲/۱/۱۳۹3 روز جمهوری اسلامی-چهار شنبه ۱۳/۱/۱۳۹3 سیزده بدر-جمعه 1۵/۱/۱۳۹3 شهادت حضرت زهرا(۳ جمادی الثانی)-سه شنبه 23/2/۱۳۹3 ولادت حضرت علی(۱۳ رجب)-چهارشنبه ۱۴/۳/۱۳۹3 درگذشت ایت الله خمینی-پنج شنبه ۱۵/۳/۱۳۹3 قیام ۱۵ خرداد-سه شنبه ۶/۳/۱۳۹3 مبعث حضرت محمد(۲۷ رجب)-شنبه 24/3/۱۳۹3 ولادت امام مهدی(۱۵ شعبان)-شنبه 28/4/۱۳۹3 شهادت حضرت علی(۲۱ رمضان)-سه شنبه ۷/۵/۱۳۹3عید سعید فطر(۱ شوال) -چهارشنبه ۸/۵/۱۳۹3 به مناسبت عید فطر(۲شوال)-جمعه 31/5/۱۳۹3 شهادت امام جعفر صادق(۲۵ شوال) -یکشنبه 13/۷/۱۳۹3 عید قربان(۱۰ ذی الحجه) -دوشنبه 21/7/۱۳۹3 عید غدیر(۱۸ ذی الحجه)-یکشنبه 11/۸/۱۳۹3 تاسوعا(۹ محرم) -دوشنبه12/۸/۱۳۹3 عاشورا(۱۰ محرم)-شنبه 22/9/۱۳۹3 اربعین(۲۰ صفر) -یکشنبه 30/9/۱۳۹3 رحلت حضرت محمد و امام حسن مجتبی(۲۸ صفر)-دوشنبه ۱/۱۰/۱۳۹3 شهادت امام رضا(۲۹ صفر) -پنج شنبه 18/۱۰/۱۳۹3 ولادت حضرت محمد و امام جعفر صادق(۱۷ ربیع الاول)-چهار شنبه ۲۲/۱۱/۱۳۹3 پیروزی انقلاب ایران-جمعه ۲۹/۱۲/۱۳۹3 روز ملی شدن نفت ایران
لحظه تحویل سال 1393 هجری شمسی به ساعت رسمی جمهوری اسلامی ایران:در ساعت 20 و 27 دقیقه و 7 ثانیه به وقت ایران
لحظه تحویل سال ۱۳۹۳ هجری شمسی در ساعت ۲۰:۲۷:۰۷ ، روز پنج شنبه ۲۹ اسفندماه ۱۳۹۲ مطابق با ۱۸ جمادی الاول ۱۴۳۵ و ۲۰ مارس ۲۰۱۴ خواهد بود.
- سال ۱۳۹۳ هجری شمسی برابر با :
سالهای ۲۰۱۴/۱۵ میلادی ، ۱۴۳۵/۳۶ هجری قمری و ۳۷۵۲ زرتشتی می باشد.
- نام سال : اسب
فال و طالع بینی سال ۱۳۹۳ ( اینجا کلیک کنید)
—————————————————-
نحوه تعیین لحظه تحویل سال
لحظه تحویل سال، چه اتفاقی در آسمان می افتد؟
معمولاً هنگامی که یک سال شمسی به روزهای پایانی خود می رسد، صحبت از ویژگی های سال آینده شروع می شود. از بین این بحث ها، یک بحث بیش از بقیه جلب توجه می کند و آن، «لحظه تحویل» سال آینده است. طبق سنت، در این لحظه همه افراد خانواده دور هم جمع می شوند و بنا بر رسوم باستانی خود، آغاز سال نو را جشن می گیرند.
لحظه تحویل سال ۱۳۹۳
این لحظه ای است که خاطره آن همیشه در یادها می ماند اما آیا تاکنون از خود پرسیده اید که اصولاً این زمان بر چه مبنایی انتخاب و تعیین می شود؟ و در این لحظه چه اتفاقی می افتد که آن را با آغاز سال پیوند می دهند؟
زمان و تقویم زمان، انسان را به یاد ساعت و تقویم می اندازد. مطمئناً همه شما با نظام ۲۴ ساعتی شبانه روز آشنا هستید و در زندگی روزانه خود به راحتی از آن استفاده می کنید. این نظام و مفهوم شب و روز، به قدری بدیهی است که شاید هرگز به منشأ و چرایی آن فکر نکرده اید. اما در سپیده دم تمدن، اجداد ما نمی توانستند این چنین ساده و راحت مفاهیم زمان را درک کنند.
شاید نخستین مفهوم گذشت زمان برای آنان طلوع و غروب خورشید بوده است. بالا آمدن گوی فروزانی از شرق و فرونشستن آن در غرب و تکرار مداوم آن، انسان را به مفهوم روز وشب و سپس «شبانه روز» رهنمون شد. این بنیادی ترین جزء یک نظام سنجش زمان است: «پدیده ای متناوب و تکرار شونده» خوشبختانه طبیعت چندین پدیده متناوب دیگر نیز در اختیار انسان قرار داده است و از اینجا بود که مفاهیم سال، فصل و ماه پدید آمد.
لحظه تحویل سال ۱۳۹۳
اما چرا انسان به واحدهای بزرگتر از روز روی آورد؟
با استفاده از واحدهای بزرگی همچون سال، دهه و قرن کار آسان تر می شود. واحد بزرگتر از روز ماه بود: یک دوره ی اهله ی ماه که از یک بدر تا بدر بعدی، یا از یک هلال نو تا هلال نوی بعدی طول می کشید. این مدت تقریبا ۲۹ تا ۳۰ روز است. بنابر این اولین تقویم های بشر تقویم های قمری بوده است، زیرا تنها با نگاه به شکل اهله ی ماه می توان تشخیص داد که در چندمین روز ماه قرا داریم و احتیاج به هیچ محاسبه ی دیگری نیست.
برای انسان های اولیه، همین کافی بود که یک سال را به طور تقریبی ۳۶۰ روز و یک ماه را ۳۰ روز بداند اما پیشرفت تمدن، باعث نیاز به دقت بیشتر در محاسبه زمان شد و این امر، یک مشکل بزرگ را نمایان ساخت: متأسفانه واحدهای بزرگتر از زمان، حاصلضرب صحیحی از واحد های کوچکتر نبودند. به عبارت دیگر، در یک سال نمی توان تعداد صحیحی از شب و روزهای کامل را جای داد.
البته گفته بالا به هیچ وجه دقیق نیست. وقتی می گوییم «سال» باید دقیقاً مشخص کنیم که منظورمان از سال چیست؛ همین طور برای شبانه روز. تعجب نکنید! در «نجوم کروی» چندین نوع سال و روز و ماه وجود دارد. اگر یک متن نجوم کروی مربوط به زمان را بخوانید، مطمئناً از دیدن اسامی عجیب و تعاریف گوناگون دستگاه های مختلف زمان، در شگفت خواهید شد. البته ما قصد نداریم وارد این مبحث گسترده شویم. بلکه فقط چند تعریف ساده شده از آن را که برای کارمان ضروری است، برمی گزینیم.
لحظه تحویل سال ۱۳۹۳
احتمالاً با دو نوع از سال ها آشنایید:
سال شمسی و سال قمری. مبنای طبیعی این سال ها از نامشان پیدا است. یعنی سال شمسی از حرکت خورشید و سال قمری از حرکت ماه بهره می گیرد. همانطور که می دانید، در اصل این زمین است که به دور خورشید می گردد. اما از آنجا که حرکت، نسبی است؛ ما بر روی زمین تصور می کنیم که خورشید در طول سال در حال حرکت در آسمان است. این حرکت در یک مسیر خاص در آسمان صورت می گیرد که «دایره البروج» نام دارد و ما بعداً در باره آن بیشتر صحبت خواهیم کرد.
این حرکت با حرکت روزانه ی خورشید که از شرق به غرب در ۲۴ ساعت یک دور می زند، فرق دارد. این حرکت را تنها با توجه به ستارگان زمینه ی آسمان می توان فهمید که خورشید در طول یک سال یک دور در میان ستارگان زمینه ی آسمان از غرب به شرق دور می زند. حال، با توجه به آنچه گفتیم، می توان یک سال شمسی را «مدت زمان حرکت خورشید از یک نقطه خاص در آسمان و بازگشت به همان نقطه» تعریف کرد. این ساده ترین سال است که به آن «سال برجی» هم گفته می شود.
از آنجا که این نوع سال با خورشید در ارتباط است و خورشید هم یکی از عوامل کنترل کننده طبیعت و فصول است، در بیشتر تقویم ها از این نوع سال استفاده شده است. اما در سال قمری، مدت زمان ۱۲ بار دیدن هلال ماه نو یا ۱۲ یار دیدن بدر کامل ماه به عنوان مبنا انتخاب شده است. هرچند این نوع سال بر مظاهر طبیعت و فصول منطبق نیست، اما از آنجا که تاریخ دین ما براین اساس بنیان شده است، از آن نیز استفاده می کنیم.
لحظه تحویل سال ۱۳۹۳
برگردیم به سال شمسی، یعنی مدت زمان دو عبور متوالی خورشید از یک نقطه ثابت در آسمان. انسان در اعصار گذشته این مدت زمان را ۳۶۵ روز اندازه گرفته بود و براساس آن به محاسبه تاریخ می پرداخت. اما به تدریج که شمار سال ها فزونی یافت، اندیشمندان دریافتند که این سال های ۳۶۵ روزی، کم کم از فصول سال انحراف پیدا می کنند. متفکران به این فکر افتادند که طول سال ها را دقیق اندازه بگیرند.این اندازه گیری ها با همان وسایل ابتدایی نشان می دادند که طول یک سال شمسی اندکی از ۳۶۵ روز بیشتر است؛ یعنی حدود ۲۵ر۳۶۵روزه است. حال به نظر شما چگونه می توان این ۲۵ر۰ روز و یا ساعت را به حساب آورد.
توجه کنید که این ۶ ساعت های اضافی، پس از ۴ سال، به یک شبانه روز (۲۴ ساعت) می رسند. پس اگر در یک دوره ۴ ساله، یک روز به انتهای سال چهارم بیفزاییم وآن را ۳۶۶ روز در نظر بگیریم، مشکل حل می شود.
چرا که در این صورت ۴ سال دارای ۱۴۶۱ روز(۳۶۶+۳×۳۶۵) خواهد شد. یعنی هر سال به طور متوسط ۲۵ر۳۶۵ روز خواهد داشت. این نظام کبیسه ای را بیشتر تقویم های باستانی به کار برده اند(سال چهارم را که ۳۶۶ روز است، سال کبیسه می نامند).
لحظه تحویل سال ۱۳۹۳
تقویم جلالی و لحظه تحویل سال
بعد از اسلام در ایران تقویم منظمی وجود نداشت. درمحافل سیاسی و علمی جهان اسلامی که ایران نیز جزو آن به حساب می آمد، تقویم هجری قمری به کار می رفت، اما در بین عامه مردم ایران، تقویم کهن باستانی (تقویم یزدگردی) معمول بود.
اما در حساب های کبیسه های این تقویم سهل انگاری می شد، تاجایی که در عهد ملکشاه سلجوقی ، نوروز به اواسط شهریور ماه رسیده بود! این مسائل مشکلات عدیده ای را در حساب های مالی و خراجی یک سال ایجاد می کرد. به همین سبب دانشمندان آن زمان به همت حکیم عمر خیام و با حمایت ملکشاه و وزیر دانشمند وی، خواجه نظام الملک طوسی، به اصلاح و احیای تقویم شمسی قدیم ایرانی بر مبنای هجرت پیامبر بزرگ اسلام (ص) اقدام کردند و تقویم تازه را به لقب سلطان جلال الدین ملکشاه، تقویم «جلالی» نامیدند.
در این تقویم مقرر شد که سال با رسیدن خورشید به نقطه اعتدال بهاری آغاز شود. این همان «لحظه تحویل سال» است. بنابرین «لحظه تحویل سال، لحظه ای است بین ظهر روز اول فروردین و ظهر روز آخر اسفند، که مرکز خورشید بر نقطه اعتدال بهاری منطبق شود.»
خیام، منجم و شاعر ایرانی حال از آنجا که تقویم هجری شمسی کنونی ما نیز اساساً همان تقویم جلالی است (تنها فرق این دو در مبدأ تقویم است). بنابرین مفهوم تحویل سال در تقویم کنونی ما همان است که در تقویم جلالی ذکر شد.
همچنین بر طبق قوانین این تقویم اگر تحویل سال، قبل از ظهر (ساعت ۱۲) به وقوع بپیوندد آن روز، اول فروردین واگر بعد از ظهر اتفاق بیفتد آن روز آخر اسفند سال قبل خواهد بود. حال به مسأله محاسبه این لحظه می پردازیم.
اگر طول سال شمسی ثابت بود، این محاسبه بسیار ساده بود. زیرا در این صورت، اگر زمان تحویل یک سال را می دانستیم با افزودن تقریباً ۶ ساعت به آن زمان تحویل سال بعد را به دست می آوردیم. این ۶ ساعت و یا به طور دقیقتر ۵ ساعت و ۴۸ دقیقه همان خرده اعشاری در طول سال شمسی (تقریباً ۲۴۲۲ر۳۶۵ روز) است. اما طول سال همواره ثابت نیست و این به سبب تغییراتی است که در مسیر حرکت زمین در آسمان به وجود می آید.
درواقع برای محاسبه دقیق زمان این لحظه باید معادلات حرکت خورشید و چندین معیار دیگر را نیز در نظر بگیریم. این محاسبات ومعادلات، نسبتاً پیچیده اند. با این همه، تغییرات مزبور نسبتاً کوچک هستند و شما می توانید برای بدست آوردن زمان تقریبی لحظه تحویل سال های بعد از همان روش گفته شده در بالا استفاده کنید. یعنی کافی است ۶ ساعت به زمان تحویل سال بعدبیافزایید. حال دیگر شما می دانید که حدوداً چه ساعتی باید منتظر تحویل سال باشید!
http://irincom.loxblog.com/post/695